Vi har alt du trenger

Her kan du bestille det meste fra gulvet og opp i høyden. Det kan være fornuftig i tillegg til pent å ha et gulvbelegg på standen. Vi har teppefliser, oppbygde gulv, engangstepper osv. Fra gulvet og opp kan du bestille bord, stoler, sittegrupper, hyller, heng fra tak, AV-utstyr, strøm, spotlights etc. på linken nedenfor. Alt for at din stand skal bli velfungerende og attraktiv for kunden.

Et messesenter du ikke har sett maken til i Norge

Her kan vi tilby både leie av utstyr til stand og servering av mat og drikke til ansatte og kunder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom dere har spørsmål knyttet til deres arrangement.

Bestill din utstilling allerede nå!

Gastro X Professional er en bransje og fagmesse. Vi har ikke ambisjon om å bli størst og bredest i nedslagsfeltet, men ønsker heller å sette fokus på hoveddelen av leverandørmarkedet til storkjøkken, storhusholdning og horeca innenfor privat og offentlig sektor og likeså legge til rette for et godt innhold for de besøkende fra de samme delene av bransjen. Hovedkategoriene for utstillingen er: Mat og drikke – maskiner og utstyr – interiør og design – sider, øl, vin og brennevin.

Standard kvadratmeterpris eksklusive mva og tilegstjenester som el, vann, design osv.   

Stands over 49 m2 kr 1.300,- per kvadratmeter frem til 1/5-2022 deretter 1.500,-

Stands under 49 m2 1.500,- frem til 1/5-2022 deretter 1.700,- 

Registreringsavgift 4.000,-

Tel. 23 96 64 80

gastrox@gastrox.no