Hjem » Om Gastro X

Om Gastro X

En ny bransje/ fagmesse der bransjen selv sitter ved roret:

Vi i BFSN har flere års erfaring som arrangør fra tilsvarende nasjonale arrangementer sier daglig leder i BFSN Joe Harald Strand – og
fortsetter, BFSN har arrangert nasjonale møteplasser i egenregi, helt frem til vi ble med og etablerte den tidligere SMAK messen i 2009.

For oss har det viktigste i planleggingen av et nytt messekonsept vært at bransjen selv skal sitte ved roret i forhold til visjoner, strategi og innhold. Det har også vært viktig å sikre en betydelig reduksjon av utstillernes kostnadsnivå for hver kvadratmeter med utstilling, sammenlignet med de konkurrerende arrangement. Med reduserte kostnader så håper vi at enda flere bedrifter får mulighet til å delta, avslutter Strand. Vi ser virkelig frem til å igjen å samle hele bransjen til innholdsrike dager på Gastro X.

Messen skal bringe mat og drikke glede, kunnskap, inspirasjon, trender og nettverksmuligheter og ikke minst, den skal skape opplevelser og involvere de besøkende.

Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, inspirasjon, nettverksbygging, god mat og drikke i helt særegne omgivelser.

Vi er glade for å ha fått til dette samarbeidet i det som har vært en utfordrende tid for oss og for vår bransje generelt.  Vi ser veldig frem til å få på plass GastroX i våre lokaler sammen med BFSN – de er en seriøs aktør som kommer til å passe veldig godt inn hos oss og vil underbygge vår visjon om å utvikle oss som en enda mer komplett messearena, uttaler Gyrid Eggen, daglig leder av Hellerudsletta Drift AS.

Om GastroX

En ny bransje/ fagmesse der bransjen selv sitter ved roret:

Vi i BFSN har flere års erfaring som arrangør fra tilsvarende nasjonale arrangementer sier daglig leder i BFSN Joe Harald Strand – og fortsetter, BFSN har arrangert nasjonale møteplasser i egenregi, helt frem til vi ble med og etablerte den tidligere SMAK messen i 2009.

For oss har det viktigste i planleggingen av et nytt messekonsept vert at bransjen selv skal sitte ved roret i forhold til visjoner, strategi og innhold. Det har også vert viktig å sikre en betydelig reduksjon av utstillernes kostnadsnivå for hver kvadratmeter med utstilling, sammenlignet med de konkurrerende arrangement. Med reduserte kostnader så håper vi at enda flere bedrifter får mulighet til å delta avslutter Strand. Vi ser virkelig frem til å igjen å samle hele bransjen til innholdsrike dager på Gastro X.

Messen skal bringe mat og drikke glede, kunnskap, inspirasjon, trender og nettverksmuligheter og ikke minst, den skal skape opplevelser og involvere de besøkende.

Vårt mål er at vi sammen skal by på ny kunnskap, inspirasjon, nettverksbygging, god mat og drikke i helt særegne omgivelser.

Vi er glade for å ha fått til dette samarbeidet i det som har vært en utfordrende tid for oss og for vår bransje generelt.  Vi ser veldig frem til å få på plass GastroX i våre lokaler sammen med BFSN – de er en seriøs aktør som kommer til å passe veldig godt inn hos oss og vil underbygge vår visjon om å utvikle oss som en enda mer komplett messearena, uttaler Gyrid Eggen, daglig leder av Hellerudsletta Drift AS.