Hjem » Gastro X inviterer til visning 4 og 6 mai 2021

Gastro X inviterer til visning 4 og 6 mai 2021

I forbindelse med vårt nystartede prosjekt Gastro X opplever vi at det er god pågang og mange spørsmål rundt hvordan vi ser for oss at denne messen skal bli et annerledes konsept enn tidligere messer. For Gastro X vil dere bli betegnet som partnere og ikke utstillere. Vi er opptatt av at dette skal være en messe som fronter det dere ønsker og derfor ser vi på dere som en partner.

Vår erfaring, i samarbeid med X Meeting Point er at det kan være gunstig å komme på en befaring på venuen for å se mulighetene vi kan tilby, og ta en gjennomgang av ønsker og behov fra våre potensielle partnere.

Vi er meget opptatt av å få deres innspill tidlig i prosessen. 

Vi setter opp 2 visningsdager- tirsdag 4. mai og torsdag 6. mai.

Vi er opptatt av at visningene skal være smittevernsforsvarlige, så vi setter opp 3 slot tider pr. dag. Kl. 9, 12 og 14, begge dager. 

Med smittevern i tankene har vi et maksantall på 10 personer pr. visning, så gi oss tilbakemelding på hvilken dag og hvilke klokkeslett som passer for dere. Epost: sf@xmeetingpoint.no Telefon: 23 96 64 80

Vi starter partnervisningen med å ta en gjennomgang av messelokalene og tilhørende møtesenter og deretter setter vi av 45 minutter til spørsmål og kartlegging av behov.

Adresse til X Meeting Point er Kragerudveien 50, 2013 Skjetten. Ved ankomst parkerer man på øverste del( vestsiden) av bygget og går inn øvre inngang hvor vi vil ønske dere velkommen.

Vi tilbyr gratis parkering i forbindelse med visning og bilene registreres inne på møtesenteret ved ankomst.

Velkommen skal dere være, vi gleder oss til å arrangere messe sammen med dere!